Blanda mjöl, jäst, socker och salt i en skål.
Tillsätt ljummet vatten och olivolja, och knåda tills degen blir elastisk (ca 10 min).
Täck degen med en kökshandduk och låt jäsa i 1 timme.
Mixa tomat, lök, paprika och vitlök till en slät puré.
Blanda purén med köttfärsen, tomatpuré, kryddor och persilja.
Dela degen i 4–6 bitar och kavla ut dem till tunna rundlar.
Bred ut ett tunt lager fyllning på varje rundel.
Grädda i 250°C i 7–10 min tills kanterna blir gyllenbruna.
Toppa med persilja och pressa över citron.
Rulla ihop och ät som en wrap!
Grädda i 250°C i 7–10 min tills kanterna blir gyllenbruna.
Besöksadress
Mätarvägen 45 B
196 37 Kungsängen
Öppettider
Mån – Fre: 08:00 – 17:00
Lunch: 12:00 – 13:00